Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χταπόδι
1/2 κιλό μακαρονάκι κοφτό
1 φλυτζάνι ξύδι
1 μεγάλο κρεμμύδι
2 φλυτζάνια σάλτσα ντομάτας φρέσκια
1 φλυτζανάκι λάδι
αλάτι,πιπέρι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Καθαρίζω καλά το χταπόδι και το βαζω σε μια κατσαρόλα μαζί με το ξύδι και το αφήνω να βράσει με το ζουμί του για αρκετή ωρα, περίπου 1 ωρα .
2. Αφού βράσει καλά το χταπόδι ,δηλαδή έχει μαλακώσει αρκετά , το κόβω κομματάκια
3. Σε μια άλλη κατσαρόλα παράλληλα βράζω τα μακαρόνια με το συνηθισμένο τρόπο
4. Σε ένα τηγάνι βάζω το λάδι και σοτάρω το κρεμμύδι και στη συνέχεια προσθέτω τη σάλτσα,αλάτι,πιπέρι και το κομμένο χταποδάκι
5. Αφού γίνουν και τα μακαρόνια προσθέτω όλη τη σάλτσα μέσα στην κατσαρόλα και ανακατεύω καλά

Καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Angellight, www.aws.gr