Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Τι σχέση μπορεί να έχει η Eurovision με την ηφαιστιακή τέφρα;;;

Είναι γεγονός πως τις τελευταίες μέρες όλοι ασχολούνται με το ισλανδικό ηφαίστειο το οποίο εκρήγνυται και αναδύει πυκνά σύννεφα στάχτης που σκεπάζουν όλο τον ουρανό της Ευρώπης και όχι μόνο. Η ηφαιστειακή τέφρα έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αεροπορικές εταιρίες καθώς πολλές πτήσεις έχουν ακυρωθεί και πολλοί επιβάτες έχουν ταλαιπωρηθεί. Μετεωρολόγοι ισχυρίζονται πως ίσως η κατάσταση αυτή να συνεχιστεί μέρες..πλησιάζοντας έτσι απειλητικά τις μέρες της Eurovision.Ίσως η ηφαιστειακή αυτή τέφρα να είναι η μόνη λύση για να εμποδίσουμε τον Αλκαίο να πάει στα ημιτελικά της Eurovision με το ''ΟΠΑ''  και να ρεζιλευτούμε!!!

3 σχόλια:

  1. χαμένος στα αναδρομικά20 Απριλίου 2010 στις 2:00 μ.μ.

    ρε συ cristian, πως από το ηφαίστειο της Ισλανδιας, βρεθηκες στο τελικο κυπελλου και στην κατανάλωση φασολάδας... δεν έχω την παραμικρη ιδέα. μπορω όμως να πω με σιγουριά ότι το βράδυ του τελικού, είτε με τέφρα είτε χωρίς, οι παναθηναίκοί θα τριβουν τα μάτια τους με αυτο που θα συναντήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εεε ψιτ εσυ...ναι εσυ που εισαι χαμενος στα αναδρομικα..μάλλον απο μονος σου βρεθηκες στον τελικo κυπελλου γιατι ο christian ελεγε για τελικο Eurovision!!!!!!
    ο πεινασμενοσ καρβελια ονειρευεται.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Angellight, www.aws.gr