Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Απίστευτο απειλητικό μύνημα από την Αλ-Κάιντα!!!

Ενόψει παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Νότια Αφρική, που με τόσο κόπο και άγχος κατάφερε η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας μας να προκριθεί, βγήκε σήμερα η τρομοκρατική οργάνωση Αλ-Κάιντα, και με ανακοίνωσή της στο διαδίκτυο απειλεί  με τρομοκρατικό χτύπημα τα παιχνίδια του Μουντιάλ. Πιο συγκεκριμένα, η τρομοκρατική οργάνωση απειλεί για χτύπημα στον αγώνα μεταξύ ΗΠΑ και Αγγλία, προειδοποιώντας για εκατοντάδες νεκρούς!!

«Πόσο φανταστικό θα ήταν αν στη διάρκεια του αγώνα των ΗΠΑ με την Αγγλία (12/6), που θα μεταδιδόταν απευθείας από την τηλεόραση, ένα κατάμεστο στάδιο γινόταν άνω κάτω από την έκρηξη μίας βόμβας και ο αριθμός των νεκρών θα έφτανε τις εκατοντάδες, αν το ήθελε και ο Αλλάχ;», αναφέρει το απίστευτο και ανατριχιαστικό μήνυμα των μελών της Αλ Κάιντα σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.
«Όλοι μηχανισμοί ανίχνευσης που θα στείλουν οι Αμερικανοί αφού διαβάσουν αυτό το κείμενο, δεν θα είναι αρκετοί για να βρουν πώς μπήκαν τα εκρηκτικά μέσα στο στάδιο και αυτό για ένα λόγο που θα ανακοινώσουμε σύντομα. Έτσι οι προετοιμασίες σας για το Μουντιάλ πρέπει να αρχίσουν από το μηδέν, έτσι κύριε Μπλάτερ;».

Οι ευχές μας να πάνε όλα καλά και αυτές οι ανακοινώσεις να αποδειχθούν κακόγουστες φάρσες.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ cristian θα συμφωνήσω μαζί σου, όσο περνάει ο καιρός τόσο πιστεύω πως τρώμε πολύ παραμύθι. Πιστεύω πως και οι τρομοκρατικές οργανώσεις υπάρχουν για να υφίσταται ένας γενικότερος φόβος άρα και ανάγκη για προστασία, ώστε η κοινωνία να είναι υποχρεωμένη να την αναζητήσει σε αυτούς που υπόσχονται ασφάλεια. Με λίγα λόγια δημιουργούν το ανάλογο κλίμα ώστε να τους έχει ανάγκη η κοινωνία με απώτερο σκοπό τον έλεγχο ή αλλιώς την κυριαρχία. Κάτι ανάλογο γίνεται και με την οικονομία της χώρας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Angellight, www.aws.gr