Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αίσχος...

  Τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα εχθές τις κάλυπτε ένα σύννεφο καπνού κι ένας συνεχόμενος πετροπόλεμος λάμβανε βράση...Για άλλη μια φορά,όπως πέρυσι το Δεκέμβριο,η Ελλαδίτσα μας έζησε τραγικές στιγμές αφού κατά τη διάρκεια των πορειών κάποιοι ασυνείδητοι άρχισαν να πετάνε μολότοφ ενάντια των αστυνομικών αλλά και του άμαχου αθώου κόσμου που απλά δούλευε!!!Έτσι αποτέλεσμα ήταν να χάσουν τη ζωή τους 3 άνθρωποι που για λόγους επιβίωσης ήταν στη δουλειά τους!Η επανάσταση βάζει πρώτα τη συνείδηση κι ύστερα τη δράση..αντίθετα η τρομοκρατία βάζει πρώτα τη δράση κι ύστερα τη συνείδηση!! Αυτοί λοιπόν οι αυτουργοί του εγκλήματος ήταν ''ΖΩΑ''..στη θέση αυτών των ανθρώπων μπορούσε να βρίσκεται ο καθένας από μας!!
Οι 300 κράτησαν ενός λεπτού σιγή..αντί να βγάλουν εισιτήρια να φύγουν από τη χώρα ή ακόμα καλύτερα εισιτήριο για τη φυλακή!!!

5 σχόλια:

  1. Καλημέρα!!!
    Θέλω να ξεκινήσω ρωτώντας κάτι...Η κατάντια του νεοέλληνα...και γενικότερα του νεοελληνικού κρατιδίου σε ποιον οφείλεται πρωτίστως...;
    Έχει δαπανήσει έστω και ένα λεπτό, από τη μίζερη ζωή του, ο κάθε ΜΑΛΑΚΑΣ νεοέλληνας, που για όλα του φταίνε πάντα οι άλλοι..που μόνο να κατηγορεί και να επιρρίπτει ευθύνες ξέρει, που φανατίζεται με την κάθε βλακεια που θα του πλασάρουν....έχει λοιπον ξοδέψει έστω και ένα λεπτό για να σκεφτεί ουσιαστικά πως γι'αυτή την κατάντια ίσως ευθύνεται και αυτός;;;;
    Που έχει γίνει το μεγαλύτερο λαμόγιο του πλανήτη...που κοιτάει μόνο την πάρτη του και δεν τον νοιάζει αν ο συνάνθρωπός του στα δύο μέτρα δίπλα πεθαίνει....που τον ενδιαφέρει πως θα βολέψει το παιδί του στο δημόσιο και οι άλλοι να πάνε να γα.....νε...
    Φυσικά δε εξαιρώ τον εαυτό μου.....
    Αλλά καθημερινά πιστέυω πως όλοι μας λίγο πολύ κάνουμε τέτοιες σκέψεις...τουλάχιστον αυτοι που δεν ανήκουν στα ΖΩΑ που ανέφερες....
    Έχω να πω κι άλλα...αλλά κουράστικα...
    άντε γεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας γράφω όλους στα παταρια μου6 Μαΐου 2010 στις 10:59 π.μ.

    αίσχος, αηδία, αγακτηση για τους 300 μεσα και για τους 300 απ'έξω. σκατα στα μούτρα και των 600 που παίζουν με τις ζωές μας. Γυρίστε ολοι τις πλάτες σας σε αυτους και ξεκινήστε να ασχολείστε με τα ιδανικά όπως τα μάθαμε από τους γονείς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ιδανικά....τι όμορφη λέξη...και πόσο ανύπαρκτη σήμερα....
    Το κακό ξέρετε ποιο είναι;
    ότι αυτοί που το παίζουν δημοκράτες..αριστεροί..επαναστάτες...ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο..έχουν μπερδέψει λίγο τα πράγματα..
    Η δημοκρατία σου παρέχει τη δυνατότητα να ζεις, να εκφράζεσαι, να λειτουργεις και να δημιουργεις ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ μέσα σε κάποιους κανόνες και πλαίσια.
    Όταν αυτά καταστρατηγούνται και η ελευθερία και τα δικαιώματα των πολιτών παραβιάζονται κατάφορα και συνεχως από τους λίγους...είτε πρόκειται για λαμόγια που έχουν τα "κονέ", είτε για καποιους που έτσι για πλάκα...για μιά ηλίθια και ανύπαρκτη κουλτουρα αφαιρούν πότε μία και ποτε 4 ανθρώπινες ζωες....τότε όχι μόνο δημοκρατία δεν υπάρχει, αλλα μια από τις χειρότερες μορφες χουντας!! Φασισμος!!Η δημοκρατία μετατρέπεται σε Ασυδοσία!!!
    Ντροπή!!!
    "Αιδώς Αργείοι...."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εννοείται πως όλα είναι στημένα....κάθε φορά..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. υποτίθεται πως ειμαστε μια χώρα που προάγει τη δημοκρατία και τον πολιτισμο...κάθε άλλο παρά πολιτισμένοι είμαστε...ξεφτίλα διεθνώς γίναμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Angellight, www.aws.gr