Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

Γαρίδες σαγανάκι

Υλικά

1/2 κιλό γαρίδες μεγάλες
4 φλυτζάνια σάλτσα ντομάτας
αλάτι,ζάχαρη,πιπέρι,μπούκοβο
λίγο μαιντανό
λάδι
2 φέτες τυρί
2 σκελίδες σκόρδο


Εκτέλεση

1. καθαρίζω καλά τις γαρίδες και αφαιρώ με μια οδοντογλυφίδα πίσω από την πλάτη της γαρίδας το έντερο.

2. βάζω στο τηγάνι το λάδι να κάψει ελαφρώς και τσιγαρίζω το σκόρδο

3. ρίχνω τη σάλτσα κι όλα τα μπαχαρικά μου (αλάτι ,πιπέρι,μπούκοβο,μαϊντανό)

4. τα αφήνω να πάρουν μια βράση και δοκιμάζω αν είναι πικρή η σάλτσα μου και ανάλογα προσθέτω ζάχαρη ή όχι .

5.προσθέτω τις γαρίδες

6. αφού γίνουν οι γαρίδες τρίβω με τα χέρια το τυρί και αφήνω για λίγο το τηγάνι στη φωτιά κι ανακατεύω να πάει παντού το τυρί.


Σερβίρετε με μακαρόνια ή σκέτες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Angellight, www.aws.gr